‘Reizend het jaar door’

door | 16-02-2023 | Laatste nieuws auteur

Misschien weet je al dat ik sinds oktober 2022 een paar maandjes vrij heb genomen van mijn werk in het ziekenhuis? Deze tijd gebruik ik onder andere om lekker veel te schrijven en ik kan je inmiddels verklappen dat er een nieuw project onderweg is! 

Er komt nieuw werk aan!

Op 20 maart, bij de start van de lente, verscheen er een kort verhaal van mij als e-book! Daarna komt er elk nieuw seizoen een volgend verhaal uit (als e-book) en wanneer ze alle vier gelanceerd zijn komt er ook een papieren boek met de gebundelde verhalen (verwachting begin 2024). 

Elk seizoen een verhaal

Deze vier verhalen spelen natuurlijk in de seizoenen waarin ze uitkomen en ze hebben reizen als gemeenschappelijk thema. Als je goed oplet kom je telkens een bekend personage tegen in het navolgende verhaal, maar alles is los van elkaar te lezen. De verhalen zijn bedoeld als lekker luchtig leesvoer voor een vrije (zondagmid)dag. 

Ben jij benieuwd en wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor het laatste nieuws rondom deze bundel en mijn andere schrijfwerk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest