Coaching

Door mijn vele passies ben ik breed inzetbaar. Als coach ben ik ervaren én (NOBCO) gediplomeerd.

Dus ik kan jou helpen om:

 • Te leren omgaan met jouw lichaam, ook als het tegenwerkt
 • De mentale struggles van het leven met een beperking te leren aanvaarden
 • Te leren loslaten wat je toch niet kunt veranderen, zodat je daar geen kostbare energie aan verspilt
 • In balans te komen op de weegschaal (als je wil afvallen)
 • Je huidige gewicht te leren accepteren en omarmen
 • Je tijd efficiënter te leren indelen, zodat jij toekomt aan de dingen die je belangrijk vindt (of daar voldoende energie voor overhoudt)
 • Nee te leren zeggen en voor jezelf te kiezen zonder egoïstisch te zijn

Waarmee kan ik jou helpen?

Weet je waarom ik coach? Omdat ik dolgelukkig word als ik jou een (figuurlijk) stapje vooruit kan helpen. Je mag gerust weten dat ik huppelend door het huis ga na een coachgesprek waarin er een kwartje is gevallen en iemand werkelijk verder kan op de gewenste weg.

Je krijgt als je met mij in zee gaat dus iemand die gepassioneerd, geëngageerd, ervaren én gediplomeerd met jou aan de slag gaat onder het motto: ‘Je doet het zelf, maar niet alleen!’

Ik kan er door mijn persoonlijke ervaringen perfect zijn voor mensen met een beperking, chronische aandoening of handicap én hun partners.

Ik leef nu al 10 jaar samen met een partner met dwarslaesie, ik heb een boek geschreven over de verwerking van zo’n gebeurtenis in je leven én ik heb ervoor geleerd om mensen d.m.v. coaching bij dergelijke kwesties bij te staan… Hoe ideaal wil je de combinatie hebben?

Ik ben ‘de koningin van de motivatie’!

Alle (oud) klanten geven aan dat ze door mijn enthousiasme met een boost uit een gesprek komen en als je chatcoaching volgt weet je zeker dat je een paar keer per week een ‘power up’ krijgt om jouw gewenste verandering door te zetten.
Maar, ik speel geen mooi weer als het er niet is. Ik gun jou ook eerlijk de tijd om stil te staan bij de dingen in het leven die nu eenmaal niet leuk zijn. Dat hoort erbij, ook al is het niet altijd fijn om door die fases heen te gaan.
Toch zul je merken dat het makkelijker is om verder te gaan als je ook de emoties die ‘de samenleving’ als negatief bestempeld de ruimte geeft om er te mogen zijn.

Ben je benieuwd hoe dat werkt? Boek een gratis kennismakingsgesprek met me en ervaar zelf wat ik voor jou kan betekenen!

Coaching

Leven met een chronische aandoening of beperking is niet gemakkelijk, maar je kan toch nog steeds heel waardevol leven!

Ik kan je helpen om je beperking/aandoening (beter) te leren accepteren en leren uitgaan van je mogelijkheden zonder dat het ‘krampachtig positief’ moet zijn.

Ik help je graag om je balans (terug) te vinden. Doen wat je kan, binnen je eigen mogelijkheden, geeft energie! Energie die jij leert te besteden aan dingen die er echt toe doen.

Claudia Schrijft

Als ervaren auteur & coach kan ik jou helpen bij het schrijven. Deze tak van mijn bedrijf is nog in ontwikkeling, dus je kunt heel voordelig meedoen aan de pilot!

Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over manuscript beoordeling, of wil je me inhuren om te proeflezen (waarbij je inhoudelijke redactionele tips krijgt).

In elke fase van jouw schrijfproces kan je bij me terecht. Neem contact met me op om meer over de mogelijkheden te horen.

 

Leefstijlcoaching

Kom in balans, zowel mentaal als op de weegschaal. Of je nu wilt afvallen, je huidige lichaam meer wilt leren accepteren, meer rust in je leven wil vinden, je goede voornemens wil doorzetten of eindelijk wilt breken met die ene nare gewoonte (roken, over-eten, eetbuien); ik kan jou helpen! Via een videogesprek of wandelcoaching help ik je ontdekken wat er bij je past en hoe je bij jouw doelen kan komen. 

Als je een chonische aandoening of beperking hebt kan het (extra) moeilijk zijn om een stabiel gewicht te behouden, of een gezond gewicht te bereiken. Door de jarenlange ervaring die ik heb — zowel met het begeleiden van vrouwen via een methode die gaat om het afvallen zonder dieet én mijn kennis en kunde rondom het met leven met een beperking — ben ik de aangewezen persoon om ook jou te helpen je balans te (her)vinden!

 

Mijn methode

De methode die ik gebruik is gebaseerd op het vinden van je valkuilen en erop gericht om je gemotiveerd te houden. Je hoeft dus niet af te zien, te sporten tot je erbij neervalt en met een crashdiët heeft het ook absoluut niks te maken. Hierdoor is dit voor iedereen vol te houden en te doen, ook als je een beperkte mobiliteit hebt, of (veel) minder energie gebruikt dan iemand zonder beperking (bijvoorbeeld, door verlies van spiermassa in een deel van je lichaam, zoals bij een dwarslaesie het geval is).

Prijzen en pakketten

Coach gesprekken

Online en fysiek

Wil je een coachgesprek dan kan dat online in een Zoom sessie van 45 minuten, maar natuurlijk kan dit ook op locatie in een sessie van 60 minuten of al wandelend in een sessie van 90 minuten.

De prijs hiervoor varieert van € 75,00 voor een online sessie
tot € 115,00 voor een outdoor of wandelende sessie.

Meer weten, plan dan je gratis kennismakingsgesprek, dan kunnen we bespreken wat het beste bij je past.

Strippenkaarten

Fysiek & online

Strippenkaarten bied ik aan met 5 of 10 strippen met wederom de mogelijkheid voor online en fysieke coachgesprekken.

 • 5 online gesprekken € 350,00
 • 10 online gesprekken € 675,00
 • 5 fysieke gesprekken € 535,00
 • 10 fysieke gesprekken € 1070,00

Via de knop hieronder kun je me een mail sturen met daarin de gewenste strippenkaart.

Het eetrust traject

Individueel traject:

 • 6 coachgesprekken
 • Toegang tot mijn theoretische lessen m.b.t. afvallen zonder dieet/intuïtief eten, boordevol oefeningen om je het geleerde helemaal eigen te maken
 • 2x per week chatcoaching
 • BONUS: toegang tot database met voedingstips & veel lekkere recepten!
 • BONUS: toegang tot 12 MindFit en 13 Yoga lessen
 • Kosten: €850,- (online coachgesprekken) en €1100,- (fysieke coachgesprekken).
 • Betalen in zes termijnen is altijd mogelijk met een kleine administratieve toeslag van 2%

Buddy programma

 • Doorloop het intensieve traject samen met iemand die je kent die ook wil afvallen! Met als enige verschil dat je 3 coachgesprekken samen inplant & 3 coachgesprekken individueel met mij hebt.
  Kosten voor 2 personen in totaal €1075,- (online) en €1325,- (fysiek)
 • Lees er hier meer over
Ben je geïnteresseerd in wat ik je te bieden heb omtrent ‘afvallen zonder verboden voedingsmiddelen’?

Dus zonder afzien en mét oog voor alle dingen die je wél lukken op je route richting een nieuwe leefstijl? Laat dan hiernaast je gegevens achter!

Als je informatie over andere onderwerpen wenst ga ik graag persoonlijk met je in gesprek, omdat alles maatwerk is. Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier! Dit is geheel vrijblijvend.

Wil je meer lezen over mijzelf (met chronische hoofdpijn) en/of mijn vriend (met dwarslaesie) dan verwijs ik je graag naar mijn blogpagina! Hier kan je ons nog veel beter leren kennen.

Pin It on Pinterest