In de media

Regelmatig verschijnt er iets over mij of mijn schrijfwerk in de media, op deze pagina vind je een overzicht.

Webinar met Boekengilde

Een goed boek schrijven is zo eenvoudig nog niet. Een succesvol auteur worden evenmin. Er komt veel bij kijken. Je kunt dan ook geen beter advies krijgen dan van een selfpublisher die jou is voorgegaan.

Tijdens dit webinar gaat Ellen in gesprek met Claudia Stinne over haar ervaringen tijdens het selfpublishing proces.

Coevorder Courant 2023

Het tweede boek van Claudia Stinne is klaar. De 42-jarige Aaldense schreef vier losse seizoensverhalen, die vallen onder de noemer ‘Reizend het jaar door’. Dit feelgood boek is luchtiger en dus minder beladen dan haar debuutroman uit 2021: ‘Een leven op wielen’.

Boek Claudia Stinne genomineerd voor award!

De roman van Claudia is in twee categorieën genomineerd voor een Indie Award! Zij vraagt om te stemmen op haar boek om zo de publieksprijs te winnen.

Linda.nl

Toen Claudia Stinne (41) onderzoek deed voor haar debuutroman over leven met een dwarslaesie, ontmoette ze Salvador. Vijf maanden daarvoor had hij een ongeluk gehad. Er ontstond een hechte band tussen beiden en inmiddels zijn ze bijna tien jaar samen.

Interview met RTV Drente

Op 18 september 2021 was Claudia Stinne te gast bij Cassata van RTV Drenthe.
Margriet Benak interviewde de schrijfster ongeveer tien minuten over haar debuutroman en de relatie met Salvador die eruit voortkwam.

Interview met Mischa Huijstee

De Drentse Schrijverskring (DSK) heeft een vaste rubriek ‘de Drentse schrijftafel‘ waarin Mischa Huijstee langsgaat bij clubleden voor een video-interview.
Aan bod komt bijvoorbeeld hoe de werkplek van een Drentse schrijver eruit ziet.

Coevorder Courant | Doorloper

Lees meer over Claudia Stinne in deze doorloper (een artikel met telkens dezelfde vragen, waarin steeds één persoon uit de gemeente Coevorden centraal staat)

Dwarsleasie magazine

Coevorden cultureel magazine

Claudia’s inspiratie voor haar roman ‘Een leven op wielen’ begon met de gedachte ‘wat als je hele leven ineens op zijn kop staat?’

Boekenpraat podcast

Coevorder nieuws | Esselien de Groot

Naar aanleiding van de boekpresentatie met Meet & Greet bij de Read Shop in Coevorden verscheen op 26 oktober 2021 het artikel van Esselien de Groot in Coevorder Nieuws

Dagblad van het Noorden

Dat ze dankzij haar debuutroman ‘Een leven op wielen’ haar levenspartner zou vinden, had auteur Claudia Stinne uit Aalden niet durven dromen. Toch werd dat waarheid

Pin It on Pinterest