Reviews

Natuurlijk ben jij nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen! Lees op deze pagina hoe het je voorgangers bevallen is om door mij gecoacht te worden.

Wil jij voordat je ‘Een leven op wielen’ koopt spoilervrij horen wat anderen van het boek vonden? Dat lees je hier.

Reviews van coachingsklanten

Op dit moment ben ik halverwege het 6 maanden coachingstraject met Claudia. Hoewel ik “pas” op de helft zit, ben ik nu al erg tevreden!! Niet alleen is het getal op mijn weegschaal gedaald, maar ook in mijn hoofd heeft een verandering plaats gevonden.

Claudia leert je nadenken over keuzes. Niet alleen voedselgerelateerd, maar over veel dingen. Hierdoor leer ik liever voor mezelf te zijn.

En ik leer weer te genieten van eten. Want er is geen dieet. En geen verboden voedingsmiddelen! Hoe tof is dat! Lekker eten, zonder schuldgevoel én afvallen.
En de ruggensteun en coaching is echt top! Op elke vraag krijg je antwoord en uitleg waaróm.

Heel prettig en laagdrempelig.

Ina Schipper

Claudia heb ik in het afgelopen jaar ervaren als een erg prettige, prikkelende en enthousiaste coach. Ze weet met behulp van de juiste vragen en oefeningen mij aan het denken te zetten en ondersteunt me in het vinden van mijn eigen antwoorden. Scherp en betrokken van het begin tot het einde van mijn coachtraject.

Jolien Dijkman

Claudia is erg betrokken en coacht op een hele prettige manier. Ze moedigt me aan, is een luisterend oor en haar enthousiasme is aanstekelijk. Ze is theoretisch goed onderlegd en ze kijkt naar welke processen je doorloopt en geeft daar op aansluitend tips of stelt juist vragen. Fijn om op deze manier gecoacht te worden!

Lisanne Harmsen

Claudia heeft mij gecoacht tijdens een afvaltraject van een jaar. Het doel hierbij was problemen aan te pakken die ten grondslag liggen aan teveel eten en zo regie te krijgen over mijn eetgedrag. Tijdens de coachgesprekken heb ik Claudia leren kennen als een toegankelijke persoon waarbij ik me vrij voelde om mijn emoties te uiten. Claudia kan goed luisteren en oordeelt niet. Wel stelt ze vragen die je een spiegel voorhouden of dieper laten nadenken over problemen en oplossingen. Claudia had eigenlijk voor ieder afvalprobleem wel een oplossing. Ook laat ze zich niet afschepen. Als het afvallen minder gaat zoals gehoopt doordat de aandacht verslapt kwam daar altijd Claudia om de hoek kijken 🙂 Ik kon daarnaast merken dat ze graag haar kennis verbreed over afvallen, waar ik dan ook weer voordeel van had. Tot slot vond ik Claudia een echte motivator! Na een gesprek met haar ben ik altijd (nog meer) gemotiveerd. Ik super blij dat zij mijn coach is geweest!

Noëlle Tillie

Reviews van de lezers van ‘een Leven op Wielen’

Het is gewoonweg een prachtig verhaal, met heel veel diepte. Je hebt een unieke invalshoek gekozen en het feit dat je het vanuit verschillende karakters beschrijft, vind ik erg sterk.
De impact van het ongeluk beschrijf je mooi. De grootse gevolgen, maar juist ook de kleinere dingen. Het dringt overal in door. En dat maakt het een heel boeiend verhaal. Dat daarnaast ook gewoonweg lekker leest.
Ik zou dit boek zo meenemen op vakantie.

Als lezer en boekenblogger vind ik dat ik mijzelf ook moet uitdagen om verhalen te lezen die ik normaal niet zo snel zou uitkiezen. … Claudia’s stijl leest lekker en makkelijk. Het wisselen van de perspectieven per hoofdstuk zorgt voor net dat beetje extra.”

Je merkt dat de schrijfster heel veel research heeft gedaan en voor mij toch een perfecte mix weet te vinden tussen de impact van het ongeluk en genoeg aandacht heeft voor het uitwerken van de verschillende personages en hun verhaal.

Stinne laat zien wat de impact van het ongeluk is op veel mensen en brengt dit op een mooie, integere manier in beeld. Ze schuwt daarbij geen enkel onderwerp: verslaving, depressie, homoseksualiteit. Maar ook: prille liefde onder lastige omstandigheden.

Pin It on Pinterest