Buddyprogramma

Heb je al vaak genoeg in je eentje ‘aangemodderd’ en wil je het nu helemaal anders doen? Bij mij geldt de 1+1 = 3 regel.

Jij kan jouw coachtraject ingaan met jouw eigen buddy, iemand uit jouw directe omgeving met (ongeveer) dezelfde doelen, die jou kan helpen om scherp te blijven.

Het is super motiverend om dit traject met iemand anders in te gaan! We staan namelijk telkens stil bij wat er goed gaat en al die successen kan je dan samen vieren! Nog bovenop de coaching die je van mij krijgt.

Je (beste) vriend(in), je buurvrouw, een collega… iemand anders. Het maakt eigenlijk niet uit wie je kiest om je buddy te zijn. Als jullie elkaar maar vertrouwen en willen afvallen zonder dieet!
Dan gaan jullie (online, dus het maakt ook niet uit of je buddy heel ergens anders woont) samen een fantastisch traject in!
Jullie motiveren elkaar, kunnen overal over sparren en daarnaast krijg je ALLES wat je anders ook al kreeg in een coachtraject bij mij.  

Herken je dit?

Je voelt je niet thuis in je lijf. Het lichaam wat je nu hebt past niet bij je en je wil er wel wat aan doen, maar wat moet je in hemelsnaam kiezen voor afvalmethode? Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden… (in mijn ogen is er maar één die voor blijvend gewichtsverlies zorgt, lees vooral verder…)

Hoe ga je het aanpakken? Eigenlijk wil je niet op dieet. Je hebt het al vaak/vaker geprobeerd, maar kunt het nooit volhouden en ‘in the end‘ voel je je dan alleen nóg slechter…

Eten en eetgewoontes zijn enorm in ons leven ingebed. Sterker nog, ze zijn verweven met alle sociale activiteiten die we ondernemen… Juist daardoor zit er vaak meer achter je eetgedrag dan honger alleen!

Ik zet daar in op gewichtsverlies voor de lange termijn doordat ik samen met jou toewerk naar een veranderde eetrelatie. De focus ligt niet op verboden voedingsmiddelen, juist niet! Bij mij kan je afvallen en toch alles eten waar jij écht van geniet.

Klinkt te mooi om waar te zijn?

Nee hoor, ik beloof geen ‘quick fix’. Je zal er echt wel iets voor moeten doen (of laten) op sommige momenten, maar dat betekent niet dat je niks lekkers mag eten en op wortels moet kauwen terwijl de rest van je gezin een zak chips verorbert als jullie knus op de bank een film kijken…

Voorwaarden voor succesvol veranderen

  • herinner jezelf aan je doelen, dus omring je met reminders
  • kijk altijd wat er voor jou werkt (a.d.h.v. tips die je krijgt)
  • maak veranderingen gemakkelijker door ze te koppelen aan een gewoonte die je al hebt
  • geef het 2 tot 3 maanden de tijd
  • zoek hulp in je omgeving, doe het samen!

Alle voorwaarden waren al in mijn programma’s opgenomen. In dit buddyprogramma versterken we het laatste puntje alleen nog eens extra. Het enige verschil is dat je 3 coachgesprekken samen inplant & 3 coachgesprekken individueel met mij hebt. Omdat ik hier niet dubbel zoveel tijd aan kwijt ben is dit pakket voordeliger dan 2 individuele trajecten.
Kosten voor 2 personen in totaal €1075,- (online) en €1325,- (fysiek)

Door de theoretische lessen en de coaching die je krijgt raak je in een half jaar helemaal gewend aan je nieuwe leefstijl, waardoor je na afloop zelfstandig verder kunt! Zonder ooit nog op dieet te hoeven.

Enthousiast geworden? Stem dan een moment af waarop je buddy en jij allebei kunnen en plan jullie vrijblijvende kennismakingsafspraak in mijn digitale agenda!

Ben je geïnteresseerd in wat ik je te bieden heb omtrent ‘afvallen zonder verboden voedingsmiddelen’?

Dus zonder afzien en mét oog voor alle dingen die je wél lukken op je route richting een nieuwe leefstijl? Laat dan hiernaast je gegevens achter!

Als je informatie over andere onderwerpen wenst ga ik graag persoonlijk met je in gesprek, omdat alles maatwerk is. Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier! Dit is geheel vrijblijvend.

Wil je meer lezen over mijzelf (met chronische hoofdpijn) en/of mijn vriend (met dwarslaesie) dan verwijs ik je graag naar mijn blogpagina! Hier kan je ons nog veel beter leren kennen.

Pin It on Pinterest